David Beckham, capitanul selectionatei de fotbal a Angliei, a lipsit, marti, de la antrenamentul avut de echipa sa nationala la Manchester, dupa ce fiul sau Romeo a fost transportat de urgenta la un spital din Spania, relateaza presa engleza. In curs
David Beckham, capitanul selectionatei de fotbal a Angliei, a lipsit, marti, de la antrenamentul avut de echipa sa nationala la Manchester, dupa ce fiul sau Romeo a fost transportat de urgenta la un spital din Spania, relateaza presa engleza. In cursul zilei de marti, Victoria si David Beckham se pregateau sa mearga cu Romeo la spitalul La Paz din Madrid pentru analize dupa convulsiile pe care baiatul le-a avut in timpul weekend-ului. Inainte de a pleca spre spital, lui Romeo i s-a facut din nou rau. Posh si David l-au dus de urgenta pe Romeo la Ruber International Hospital din capitala spaniola, unde copilul a fost internat. Micutul va ramane sub observatie medicala timp de patru zile in acest spital privat, unde medicii ii vor face mai multe teste, relateaza Sky News, citat de Mediafax.
David si Victoria au ramas la spital si si-au petrecut noaptea intr-o camera aflata alaturi de rezerva fiului lor. Ceilalti copii ai cuplului Beckham, Brooklyn si Cruz, au ramas acasa, impreuna cu Sandra, mama lui David, si cu doica. "David si Victoria sunt incredibil de ingrijorati", a declarat un prieten al familiei Beckham. "Una dintre cele mai dificile situatii prin care poate trece un parinte este sa isi vada copilul in spital si sa nu stie ce e in neregula cu el", a adaugat sursa citata. Sotii Beckham "si-au petrecut noaptea cu Romeo, in timp ce acestuia i se faceau analize. Baiatul este bine si este vioi, insa trebuie sa se stabileasca motivul pentru care are aceste convulsii", a adaugat prietenul lui David si al Victoriei. Doctorii le-au dat asigurari sotilor Beckham ca Romeo va fi bine, astfel incat fotbalistul a putut pleca in Marea Britanie, seara trecuta, pentru a lua parte la antrenamentele lotului convocat pentru meciul cu Austria, din preliminariile CM-2006. Romeo a fost spitalizat pentru prima oara in luna iulie a acestuia an la Princess Alexandra Hospital din Harlow, Essex, unde a fost transportat de catre mama sa in urma unei convulsii. Copilul, despre care medicii au spus ca are febra, a fost tinut cateva ore sub observatie si apoi externat. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.