Guvernul a analizat, ieri, intr-o prima lectura, proiectul de buget pentru 2006. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a aratat, la Palatul Victoria, ca membrii Cabinetului au discutat pe marginea veniturilor bugetare in baza parametrilor macroec
Guvernul a analizat, ieri, intr-o prima lectura, proiectul de buget pentru 2006. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a aratat, la Palatul Victoria, ca membrii Cabinetului au discutat pe marginea veniturilor bugetare in baza parametrilor macroeconomici stabiliti. "Bineinteles ca nevoile sunt mult mai mari decat posibilitatile. Fiecare ministru a specificat expres nevoile generale si, in special, pe cele legate de integrarea europeana", a afirmat Vladescu. Ministrul Finantelor a precizat ca proiectul de buget pe anul viitor a fost discutat pe baza prioritatilor fixate de primul-ministru. Potrivit ministrului Vladescu, in zilele urmatoare proiectul de buget pe 2006 va suferi mai multe ajustari, in functie de solicitarile fiecarui minister, iar saptamana viitoare va fi spus din nou analizei Executivului, in asa fel incat termenul pentru depunerea la Parlament sa fie respectat. Acest termen este jumatatea lunii octombrie. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.