Trupa Phoenix va sustine la Sala Palatului, pe 21 octombrie, un concert ocazionat de lansarea noului sau album - "Baba Novak". In formula Nicolae Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan "Tandarica", Mani Neumann, Cristi Graur si Ionut Contr
Trupa Phoenix va sustine la Sala Palatului, pe 21 octombrie, un concert ocazionat de lansarea noului sau album - "Baba Novak". In formula Nicolae Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan "Tandarica", Mani Neumann, Cristi Graur si Ionut Contras, Phoenix a filmat deja doua videoclipuri pentru piesele "Mila 2 de langa 3" si "Zori de zi", de pe albumul "Baba Novak". Tot din 21 octombrie, formatia Phoenix va avea un website oficial - www.transsylvania-phoenix.net. Biletele pentru concert au preturi intre 20 si 40 de lei noi (200.000 si 400.000 de lei vechi) si se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului National Bucuresti, la magazinul Muzica, la librariile Eminescu si Carturesti si in reteaua magazinelor Diverta. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.