Ionut Popa, antrenorul lui Politehnica Iasi, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu are sanse la titlu in lupta cu Dinamo si Rapid. "Rapid este o echipa matura si, chiar daca sunt pe un loc mai slab, sunt convins ca se vor bate pe
Ionut Popa, antrenorul lui Politehnica Iasi, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu are sanse la titlu in lupta cu Dinamo si Rapid. "Rapid este o echipa matura si, chiar daca sunt pe un loc mai slab, sunt convins ca se vor bate pentru campionat impreuna cu Dinamo. Spun numai de Rapid si Dinamo pentru ca Steaua nu cred ca va intra in carti pentru titlu, deoarece nu m-a impresionat absolut deloc", a precizat Popa. Antrenorul moldovenilor a marturisit ca golul marcat de Buga in partida cu Feyenoord l-a bucurat mai tare decat pe multi rapidisti. "Rapid a castigat istoric cu Feyenoord. Sincer sa fiu, eu nu le dadeam nici o sansa lor inaintea partidelor. Aseara (n.r. - joi seara) am vazut meciul impreuna cu jucatorii mei si vreau sa va spun ca ne-am bucurat toti la golul inscris Buga, mai tare decat multi suporteri rapidisti. Cred ca au reusit un rezultat fabulos, poate cel mai bun din istoria lor. Din acest motiv, jocul nostru cu Rapid este unul extrem de dificil, cu siguranta cel mai greu din acest tur de campionat", a explicat Popa, care nu va putea conta in partida contra giulestenilor pe Bordeanu (suspendat) si Arhire (accidentat). (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.