Vi-l inchipuiti pe Ion Iliescu imbracat in calugarita si zburand ca un fluturasa€¦ Sau pe Basescu prieten la catarama cu Nastase? Ei bine, la ""Animat Planet"" totul este posibil. Serialul de parodie animata, o premiera in Romania,

Vi-l inchipuiti pe Ion Iliescu imbracat in calugarita si zburand ca un fluturasa€¦ Sau pe Basescu prieten la catarama cu Nastase?

Ei bine, la ""Animat Planet"" totul este posibil. Serialul de parodie animata, o premiera in Romania, debuteaza azi la Antena 1, de la ora 20:30. Regia si animatia 2D sunt realizate de Tudor Avramut, iar Florin Lazarescu si Lucian Dan Teodorovici formeaza echipa de scenaristi.
ROMANIA ANIMATA. Ideea titlului, personajele si povestea ii apartin lui Toni Grecu. De asemenea, vocile reprezentantilor familiei Mesteru (protagonistii serialului) sunt ale unor bine-cunoscuti membri ai grupului Divertis, iar producator este Marius Toader. ""Pe aceasta planeta ne regasim cu totii. «Animat Planet» este varianta animata a Romaniei. Pentru ca desenele animate sunt la mare cinste la noi in tara"", a declarat Toni Grecu. Sitcom-ul este programat cu 14 episoade, iar la realizarea unui singur este nevoie de foarte multa munca. ""Scenariul se scrie cateva zile, iar animatia se poate face in doua-trei saptamani"", a adaugat Toni.
""CLANUL"". Capul familiei este Mesteru Manole (voce - Florin Constantin), un zugrav betiv si obez, muncitor pe santier si dependent de televizor. Emisiunile lui preferate sunt cele de sport, meciurile de fotbal, stirile si politica. Sotia lui, Mesteru Ana (Silviu Petcu), nu are serviciu si de aceea tot televizorul este modul ei de relaxare. Femeia indrageste cu disperare personajele de telenovele si il iubeste sincer pe Mircea Radu. Cuplul are o fiica de 16 ani, Viky (Jojo). Blonda cu codite, independenta si foarte vorbareata, Viky sufera tare ca este grasa, dar nu face nimic pentru a remedia situatia. Dimpotriva, mananca in continuare la fel de mult. Un alt personaj este Matilda sau Baba cum i se spune in familie (Ioan Gyuri Pascu) o semi-senila, se afla in permanent conflict cu Manole caruia ii fura bautura pe furis.
TELEPORTARE. Din cauza faptului ca toti patru isi petrec timpul liber numai in fata televizorului, se isca o adevarata batalie pentru telecomanda. Si, fiind vorba de desene animate, totul este posibil. Asa ca nu e de mirare faptul ca personajele sitcomului pot intra in ecranul televizorului si ""aterizeaza"" prin diverse show-uri, fie pe post de invitati, fie ca personaje de stiri in jurnale. Pot merge la meciuri ori la spectacole, pot infiinta formatii de muzica sau intra in politica.

VOCI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.