Sorin este un tanar bolnav de leucemie care are cat mai repede nevoie de ajutorul nostru. Centrul de Transplant de Maduva din Targu-Mures s-a angajat sa faca acest transplant daca Sorin va reusi sa stranga suma necesara. Sa-l ajutam sa traiasca!
Sorin este un tanar bolnav de leucemie care are cat mai repede nevoie de ajutorul nostru. Centrul de Transplant de Maduva din Targu-Mures s-a angajat sa faca acest transplant daca Sorin va reusi sa stranga suma necesara. Sa-l ajutam sa traiasca! O suma mica donata de fiecare dintre noi valoreaza mult. Mai multe relatii se pot obtine la dna Marioara Muresan, telefon 0744-76.27.00. ""Ma numesc Muresan Leonida Sorin, sunt nascut in 5 iulie 1964 si locuiesc in comuna Cristesti, judetul Mures. Am fost diagnosticat cu leucemie acuta mieloblastica bifenotipica in remisie. Pentru continuarea tratamentului, ce consta in transplant autolog, imi este necesara suma de 30.000-35.000 de euro. Venitul familiei mele este de 3.100.000 de lei. Sotia mea este casnica, am un fiu elev si nu am posibilitatea de a acoperi costul tratamentului. Va rog din suflet sa ma ajutati in obtinerea acestui ajutor financiar care sa acopere costul tratamentului, ce imi este vital pentru a-mi putea continua viata si a asigura un trai modest familiei mele. Donatiile se pot face in urmatorul cont:
Cont IBAN - RO17RZ BR0000060006825104 LEI, deschis la Raiffeisen Bank Targu-Mures, Romania, titular cont Muresan Leonida Sorin, cu rugamintea ca la scopul platii sa fie trecut: «Donatie pentru Muresan Leonida Sorin, pentru transplant». In speranta ca ma veti putea ajuta, va multumesc in numele meu si al familiei mele.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.