Ieri, s-a definitivat lotul feminin atletic care ne va reprezenta la ultima editie a Campionatului Mondial de semimaraton, programat sa se desfasoare sambata, la Edmonton. Pentru a-si realiza obiectivul, obtinerea unei medalii, FR Atletism a nominali
Ieri, s-a definitivat lotul feminin atletic care ne va reprezenta la ultima editie a Campionatului Mondial de semimaraton, programat sa se desfasoare sambata, la Edmonton. Pentru a-si realiza obiectivul, obtinerea unei medalii, FR Atletism a nominalizat la aceasta competitie pe vicecampioana lumii la maraton, Constantina Dita Tomescu, alaturi de Mihaela Botezan, Adriana Purtea, Nuta Olaru, Luminita Talpos si Aura Buia. Romania are un palmares deosebit, sase titluri, un loc doi si un loc trei in clasamentul pe echipe, ca si un bronz la individual, cucerit anul trecut de liderul echipei noastre, care va avea ca principale adversare team-urile Etiopiei, Japoniei, Kenyei si Rusiei. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.