Faza zilei de la meciul Politehnica Iasi - Steaua s-a petrecut in minutul 62. Dupa un fault al lui Nesu asupra lui Gavartota, cativa iesieni au ripostat, dupa care Paraschiv (foto) a inceput sa loveasca in adversari! Vizibil depasit de evenimente, ar
Faza zilei de la meciul Politehnica Iasi - Steaua s-a petrecut in minutul 62. Dupa un fault al lui Nesu asupra lui Gavartota, cativa iesieni au ripostat, dupa care Paraschiv (foto) a inceput sa loveasca in adversari! Vizibil depasit de evenimente, arbitrul Augustus Constantin nu a acordat decat un cartonas galben pentru Nesu. De altfel, meciul de la Iasi a mai avut si alte duritati, probabil si ca urmare a declaratiilor razboinice facute inainte de meci de catre Ionut Popa, antrenorul iesenilor. Mai mult, in prelungiri, Bordeanu a fost eliminat dupa ce l-a lovit pe Nesu! Dupa finalul meciului, presedintele executiv al FC Steaua, a fost agresat verbal de fanii ieseni. Stoica a fost aparat de fortele de ordine, reusind sa plece teafar din stadion. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.