De la 22.00, HBO difuzeaza filmul "Secretul de la Cold Creek Manor", in regia lui Mike Figgis. Din distributie fac parte Dennis Quaid, Sharon Stone, Stephen Dorff, Juliette Lewis, Dana Eskelson si Paula Brancati.
Dupa o succesiune de filme care
De la 22.00, HBO difuzeaza filmul "Secretul de la Cold Creek Manor", in regia lui Mike Figgis. Din distributie fac parte Dennis Quaid, Sharon Stone, Stephen Dorff, Juliette Lewis, Dana Eskelson si Paula Brancati.
Dupa o succesiune de filme care au explorat posibilitatile imaginii digitale (Timecode, Hotel), Mike Figgis se intoarce pe un teren mai traditional si mai narativ cu un thriller atmosferic. Dennis Quaid si Sharon Stone sunt Cooper si Leah Tilson, un cuplu newyorkez satul de presiunea orasului, care decide sa se mute la tara pentru a le oferi copiilor o viata mai sigura. Dar obtin mai mult decat ar fi sperat atunci cand achizitioneaza Cold Creek Manon, o resedinta gigantica si darapanata care are un trecut intunecat si periculos. Intr-o buna zi, trecutul le bate la usa in persoana lui Dale Massie (Stephen Dorff), un fost condamnat care si-a pierdut casa cat timp a fost in inchisoare. La inceput, prezenta lui Dale le aduce confort familiei Tilson, dar Cooper incepe sa simta ca ceva nu-i in regula dupa ce studiaza casetele video si fotografiile pe care fostul proprietar le-a lasat in urma. Mai mult, incercarile sale de a-l indeparta pe Dale de pe proprietatea sa nu numai ca il enerveaza cumplit pe psihopatul plin de resentimente, dar declanseaza un lung asalt care le pune in pericol vietile. Thriller-ul ametitor al lui Figgis e completat de intepretari solide din partea personajelor secundare interpretate de Dorff, Juliette Lewis si Christopher Plummer. Scenariul bine construit al lui Richard Jefferies pune accent pe personaje si psihologie si mai putin pe senzationalismul intrigii si le ofera lui Dennis Quaid si Sharon Stone roluri empatice, multi-dimensionale. Un thriller stilizat al unui excelent regizor.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.