Partidul Romania Mare a depus o noua motiune simpla la Senat. Aceasta motiune este cea de-a patra initiata de parlamentarii PRM si sustinuta de PSD de la inceputul actualei sesiuni. Potrivit presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, si deputat
Partidul Romania Mare a depus o noua motiune simpla la Senat. Aceasta motiune este cea de-a patra initiata de parlamentarii PRM si sustinuta de PSD de la inceputul actualei sesiuni. Potrivit presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, si deputatii PRM vor depune saptamana viitoare o noua motiune simpla. Senatorul Gheorghe Funar, a anuntat ieri, in plen, depunerea motiunii simple cu titlul "Explozia preturilor a devenit insuportabila pentru populatie", semnata de 35 de senatori PRM si PSD. Semnatarii sustin ca Programul de guvernare aprobat la investirea Guvernului "a ramas la stadiul declarativ si nici macar una dintre prevederile lui nu a fost indeplinita". Acestia solicita revizuirea intregii politici sociale a Guvernului, in sensul asigurarii unui trai decent pentru cetateni. Motiunea va fi dezbatuta de plen in sedinta de miercuri, 28 septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.