George Mihaita este foarte darnic in ceea ce priveste sfaturile in materie de actorie. Astfel, actorul si directorul Teatrului de Comedie isi face timp in pauzele de la filmarile pentru telenovela "Secretul Mariei" pentru a-l ajuta pe mai tanarul sau
George Mihaita este foarte darnic in ceea ce priveste sfaturile in materie de actorie. Astfel, actorul si directorul Teatrului de Comedie isi face timp in pauzele de la filmarile pentru telenovela "Secretul Mariei" pentru a-l ajuta pe mai tanarul sau coleg, debutantul Liviu Varciu.
Fostul component al trupei L.A. l-a impresionat pe George Mihaita cu talentul actoricesc nativ, desi acesta nu a urmat nici un curs de actorie. Mihaita il indruma pas cu pas, supraveghindu-i replicile, atitudinea scenica si posibilitatea de a se armoniza cu celelalte personaje.
"George Mihaita e sprijinul meu moral, e mentorul meu, e un om si un actor exceptional, de o generozitate care m-a uluit! Faptul ca imi spune mereu cat de mult crede in mine, imi da putere si incredere in fortele mele", spune Liviu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.