blindata, pentru ca nu este normal sa se intample acest lucru in Romania. Autocarul acela costa, sunt sute de mii de euro dati pe el si probabil ca daca nu avea geamurile duble putea sa fie ranit un jucator. Lucrurile astea se intampla numai la noi
blindata, pentru ca nu este normal sa se intample acest lucru in Romania. Autocarul acela costa, sunt sute de mii de euro dati pe el si probabil ca daca nu avea geamurile duble putea sa fie ranit un jucator. Lucrurile astea se intampla numai la noi si asta ne da foarte mult de gandit".
Autocarul care transporta lotul lui Dinamo, dupa meciul de Cupa de la Galati, a fost lovit cu o piatra in parbriz in timp ce se deplasa pe strada Brailei, in dreptul Spitalului Judetean Galati. Jandarmii din echipajul situat in spatele autocarului l-au identificat pe individul care a aruncat piatra, persoana ale carei semnalmente sunt asemanatoare cu cele ale barbatului care a spart un geam al autocarului echipei Rapid, in aceeasi zona, dupa meciul din etapa a 5-a! Adrian P., de 19 ani, fara ocupatie, din municipiul Galati, nu a vrut initial sa-si recunoasca fapta, dar, pus in fata probelor, a declarat ca el a fost cel care a aruncat cu piatra asupra autocarului echipei Dinamo. Acesta a fost sanctionat cu amenda de 300 lei RON.
Pretul biletelor. Dupa cum informeaza site-ul oficial al clubului Dinamo, casele de bilete ale stadionului din soseaua stefan cel Mare s-au deschis ieri. Tichetele de acces la derby-ul cu Rapid costa intre 10 RON si 40 RON, abonamentele emise la inceputul sezonului fiind valabile.
Masurile de securitate la meciul Dinamo - Rapid vor fi asigurate de 700 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi. Maine, incepand cu ora 16.00, in zona stadionului va fi interzisa comercializarea bauturilor alcoolice. Galeria echipei Dinamo va fi amplasata la peluza "Catalin Haldan", iar cea a Rapidului la peluza intai. Suporterii celor doua echipe se vor deplasa individual la si de la stadion, intrarea fanilor rapidisti urmand a se face pe la poarta din soseaua stefan cel Mare. Accesul in stadion se va face de la 18.15.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.