La fel ca si in ceilalti ani si actuala editie a festivalului Cerbul de Aur ne-a mai oferit cateva pastile greu de digerat. Desi obisnuiti cu susule, dupa ce ne clatisem ochii cu Mamaia si Callatis, am fost din nou martorii unui dezastru de peste un

La fel ca si in ceilalti ani si actuala editie a festivalului Cerbul de Aur ne-a mai oferit cateva pastile greu de digerat. Desi obisnuiti cu susule, dupa ce ne clatisem ochii cu Mamaia si Callatis, am fost din nou martorii unui dezastru de peste un milion de euro, cam cat totalizeaza bugetul festivalului.
Neseriozitatea organizatorilor s-a vazut insa inca de la inceput, de la selectia participantilor, cand asa-zisul juriu de specialitate a trimis ''sa cante la soarta'' patru concurenti in loc de trei.
Dupa toate acestea, nici nu mai conteaza gafele prezentatorilor. Ele au devenit traditionale ca festivalul insusi. Poate de aceea nici nu ne deranjeaza prea mult ca in loc sa fie lasata sa-si exerseze talentele coregrafice la bara, Ramona Badescu a fost urcata in chiloteii ei de satin , asortati unor cizme, potrivite mai degraba pentru o partida de calarie, pe scena lui Cerbulache
Singurul lucru care conteaza e ca acest festival nu are nici o semnificatie pentru imaginea tarilor din care vin concurentii.
Daca in prima seara de concurs a festivalului Cerbul de Aur s-a remarcat Mihai Traistariu si frumoasa sa, in cea de-a doua etapa a concursului de interpretare, o alta reprezentanta a Romaniei, Andra, a intrat in lupta pentru podium.
Ardeleanca a fost aplaudata inca inainte de a intra pe scena, in ritmurile piesei "Put Your Spell On Me". "Ridicati mainile, poate ma scapati de emotii", i-a rugat ea pe spectatori.
"Eram foarte emotionata si aproape ca plangeam. Cand am iesit de pe scena m-am descarcat", ne-a marturisit tanara artista. Cat despre castigarea trofeului Cerbul de Aur, Andra a marturisit ca ar reprezenta cea mai mare realizare a sa de pana acum.
Desi a racit si, pentru a-si proteja vocea, a lipsit de la intalnirea cu presa, Andra nu si-a dezamagit nici de aceasta data admiratorii.

Regrete tardive pentru O-zone

Cei trei moldoveni si-au inceput repetitiile la ora 15:30 si timp de 20 de minute au interpretat, alaturi de dansatori si sub indrumarile regizorului de scena, cele cinci piese pe care urmau sa le prezinte in cadrul concertului de adio. Desi au crezut ca ''Seara moldovenilor'' le-ar putea readuce succesul de altadata, Dan, Radu si Arsenie au fost departe de tot ce a insemnat odata trupa O-zone. Sau, cu alte cuvinte, pana si ''chitarele ar fi plans'' daca ar fi auzit notele false pe care le scoteau cei trei cu foc in timp ce ne chinuiau sufletul cu cateva balade.
Intrebati daca vor mai canta impreuna, artistii ne-au linistit. Vor mai sustine doua concerte de promovare in Japonia, insa nu poate fi vorba despre o reunire permanenta. Membrii O-Zone au mai adaugat ca fiecare dintre ei lucreaza, in prezent, la proiecte individuale. Cat despre brand-ul ''O-Zone'' si drepturile de autor asupra pieselor, acestea ii apartin in continuare lui Balan. ''De pe urma albumelor O-Zone se va mai castiga inca trei ani'', a estimat producatorul Dan Popi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.