Argesului ar putea da pe afara. "S-a ridicat aproape de sosea. Daca vine apa si de acolo, ne matura cu totul. La noi oricum canalizarea nu mai face fata, nivelul panzei freatice s-a ridicat si nici nu mai avem unde sa deversam apa scoasa din subsolur
Argesului ar putea da pe afara. "S-a ridicat aproape de sosea. Daca vine apa si de acolo, ne matura cu totul. La noi oricum canalizarea nu mai face fata, nivelul panzei freatice s-a ridicat si nici nu mai avem unde sa deversam apa scoasa din subsoluri", ne spunea, ieri, Elena Velcu, din comuna Cornetu. "Nu au de ce sa-si faca probleme cei din Cornetu. Apa nu a maturat decat cateva platforme de la niste statii de balast, insa nu este nimic grav", ne-a declarat, ieri, Leonard Dobre, unul dintre responsabilii barajului de pe raul Arges, de la Mihailesti, judetul Giurgiu.
"Am preluat cateva milioane de metri cubi de apa, pentru a opri viitura de pe Arges. Acum debitul este de 10 ori mai ridicat decat in mod normal, insa barajul rezista. stiam ca Ciorogarla si Sabarul s-au umflat foarte mult", ne-a mai spus Leonard Dobre. Totusi, primarul din Mihailesti, Stan Dumitru, ne-a declarat: "stiu ca sunt in pericol de inundatie localitatile din aval, cum ar fi Darasti". De asemenea, prognoza meteo indica pana la miezul noptii ploi in sud-estul tarii, cantitatile de apa putand sa inregistreze si 50 sau 60 de litri pe metru patrat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.