"Parearea mea este ca Gica Popescu, un tip reprezentativ pentru fotbalul nostru, l-ar putea suplini cu brio pe Mircea Sandu in fruntea FRF. Nu de alta, dar Gica Popescu a invatat multe pe unde a umblat si pot spune ca are si experienta. Pe de alta pa
"Parearea mea este ca Gica Popescu, un tip reprezentativ pentru fotbalul nostru, l-ar putea suplini cu brio pe Mircea Sandu in fruntea FRF. Nu de alta, dar Gica Popescu a invatat multe pe unde a umblat si pot spune ca are si experienta. Pe de alta parte, Mircea Sandu, cu bune si rele, va fi un candidat serios. si Ionut (n.r. Ionut Lupescu) va candida sigur, deci e greu sa spui cine va castiga", a explicat Andone. Legat de obiectivele pe care ar trebui sa si le fixeze un candidat la sefia FRF, "Ando" a fost prompt: "Sunt trei obiective mari care ar trebui atinse: crestearea nivelului in campionat, asigurarea unor terenuri si a unor stadioane moderne si dezvoltarea centrelor de copii si juniori. Cine isi va propune aceste obiective, va fi ales presedintele FRF", a incheiat Andone, care este convins ca nivelul fotbalului romanesc este deja in crestere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.