Generalul V.A. Stanculescu s-a aflat in tribuna oficiala la deschiderea oficiala a exercitiului militar DEMEX 05. Desfasurat intre 19 si 23 septembrie, in poligonul de la Cincu, la acesta au participat aproximativ 3.000 de militari din unitati me
Generalul V.A. Stanculescu s-a aflat in tribuna oficiala la deschiderea oficiala a exercitiului militar DEMEX 05.

Desfasurat intre 19 si 23 septembrie, in poligonul de la Cincu, la acesta au participat aproximativ 3.000 de militari din unitati mecanizate, tancuri, artilerie, decontaminare NBC, razboi electronic si politie militara, impreuna cu aeronave si elicoptere de lupta ale Fortelor Aeriene. Generalul Stanculescu, despre care se stia ca este internat pentru efectuarea unei expertize psihiatrice medico-legale, a fost imbracat in uniforma militara. Reamintim ca in urma cu cinci ani Stanculescu fusese trecut in rezerva, prin aceeasi sentinta pronuntata in procesul Revolutiei de la Timisoara, prin care el a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, alaturi de gen. Mihai Chitac. Aceasta masura juridica complementara a fost insa anulata, dupa ce magistratii Instantei Supreme au decis rejudecarea intregului proces.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.