Consiliul Concurentei si-a publicat raportul anual pe 2004, informeaza un comunicat al institutiei. Astfel, Consiliul Concurentei a adoptat si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei un numar de 49 de regulamente si instructiuni (18 regulamente si
Consiliul Concurentei si-a publicat raportul anual pe 2004, informeaza un comunicat al institutiei. Astfel, Consiliul Concurentei a adoptat si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei un numar de 49 de regulamente si instructiuni (18 regulamente si 10 instructiuni in domeniul concurentei si 18 regulamente si 3 instructiuni in domeniul ajutorului de stat), cu 44 mai multe decat in anul 2003. Aceste acte normative au constituit suportul pentru 33 de investigatii declansate in anul 2004, atat ca urmare a plangerilor, dar si din proprie initiativa si 50 de decizii de sanctionare a agentilor economici, totalizand 85,9 miliarde de lei vechi, precizeaza institutia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.