Partidul Initiativa Nationala sustine ca reducerea numarului parlamentarilor se poate face prin simpla modificare a Legii electorale, potrivit articolului 62 alin. 3 din Constitutia Romaniei, ca atare organizarea unor dezbateri publice pe aceasta tem
Partidul Initiativa Nationala sustine ca reducerea numarului parlamentarilor se poate face prin simpla modificare a Legii electorale, potrivit articolului 62 alin. 3 din Constitutia Romaniei, ca atare organizarea unor dezbateri publice pe aceasta tema este inutila. Conducerea PIN sustine, de asemenea, reducerea numarului de parlamentari, prin modificarea Legii electorale, cu pana la 30% si precizeaza ca Romania are nevoie de o reforma a Parlamentului, reducerea numarului de parlamentari fiind doar unul din punctele care se pot discuta. "Reducerea numarului de parlamentari a fost una dintre temele de campanie electorala in anul 2004, sustinuta atat de actualii lideri PIN, cat si de Traian Basescu", se mai arata intr-un comunicat dat ieri publicitatii de liderii PIN. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.