In tara
Vremea va fi in general instabila si se va raci si in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, mai ales cu caracter de aversa, in cea mai mare parte a tarii. Ploile mai pot fi insotite de descarcari
In tara
Vremea va fi in general instabila si se va raci si in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, mai ales cu caracter de aversa, in cea mai mare parte a tarii. Ploile mai pot fi insotite de descarcari electrice. In Banat, Oltenia, Muntenia si la munte, cantitatile de apa vor atinge local 20-25 l/mp, iar izolat vor depasi 40 l/mp. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile extracarpatice.
La Bucuresti
Vremea se va raci si va fi instabila. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 17-18 grade, iar cea minima de 10-12 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.