John Ellis Bush, in varsta de 21 ani, fiul guvernatorului statului american Florida, Jeb Bush, si nepot al presedintelui SUA, George W. Bush, a fost arestat vineri intr-un bar de striptease din Austin (Texas) pentru stare avansata de ebrietate, a afl
John Ellis Bush, in varsta de 21 ani, fiul guvernatorului statului american Florida, Jeb Bush, si nepot al presedintelui SUA, George W. Bush, a fost arestat vineri intr-un bar de striptease din Austin (Texas) pentru stare avansata de ebrietate, a aflat o agentie de presa straina dintr-o sursa politieneasca. La sosirea agentilor, tanarul Bush i-a intrebat daca stiu pe cine aresteaza, iar acestia i-au raspuns ca retin un suspect de intoxicare, potential pericol pentru el insusi si pentru altii, a relatat capitanul David Ferrero. Agentii nu au stiut despre cine este vorba pana in momentul in care au reusit sa-l legitimeze.
Din procesul-verbal intocmit cu aceasta ocazie, reiese ca "subiectul s-a impotrivit arestarii si a fost constrans sa urce in duba politiei". Se pare ca acesta s-a imbrancit cu politistii care incercau sa-i puna catuse atat lui, cat si celor care se aflau cu el. In timpul arestarii, el a suferit o zgarietura la barbie. A fost condus la spital, unde a fost tratat si ulterior eliberat. Intoxicarea publica este considerata infractiune care se sanctioneaza in Texas cu o amenda de 500 de dolari. Rezistenta la arestare, in schimb, este apreciata drept infractiune mai grava care se pedepseste cu inchisoare pana la un an, mentioneaza agentia de presa, citata de Rompres.
Cautiunea pe care familia lui John Ellis Bush a platit-o pentru ca acesta sa fie eliberat a fost de 2500 de dolari. Ieri, un purtator de cuvant al guvernatorului de Floria si al sotiei acestuia, a declarat ca parintii tanarului sunt foarte ingrijorati de incident, adaugand ca "este o problema de familie cu care acestia se confrunta si pe care ar dori sa o rezolve fara publicitate".
Se pare ca acest incident nu este singular in ceea ce-i priveste pe membrii familiei Bush: ambele fiice ale presedintelui Statelor Unite ale Americii, Jenna si Barbara, au avut probleme cu legea, din cauza alcoolului. Mai mult decat atat, acum trei ani, sora lui John Ellis, Noelle Bush, a fost arestata pentru ca a incercat sa cumpere dintr-o farmacie din Tallahassee antidepresive cu o reteta falsa. Dupa proces, ea a fost incadrata intr-un program de dezintoxicare. Cu toate acestea, Noelle a ajuns de doua ori in inchisoare pentru ca nu a respectat regulile clinicii de reabilitare unde fusese trimisa. In iulie 2002, ea a stat trei zile in inchisoare pentru ca a fost prinsa avand asupra sa medicamente fara reteta, precum si o doza de cocaina in pantof. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.