Pugilistul roman Lucian Bute (foto dreapta) l-a invins sambata, prin KO tehnic la finalul rundei a opta, pe egipteanul Kabary Salem, intr-un meci la categoria super-mijlocie, disputat in cadrul unei gale ce s-a desfasurat la Bell Center, in Montreal.
Pugilistul roman Lucian Bute (foto dreapta) l-a invins sambata, prin KO tehnic la finalul rundei a opta, pe egipteanul Kabary Salem, intr-un meci la categoria super-mijlocie, disputat in cadrul unei gale ce s-a desfasurat la Bell Center, in Montreal. In urma acestei victorii, a 14-a obtinuta prin KO din tot atatea meciuri disputate la profesionism, Bute si-a pastrat titlurile de campion NABF si pe cel al Americii Continentale, versiunea WBC. Meciul dintre Bute si Salem era programat sa se desfasoare pe durata a 12 reprize. Inaintea acestui meci, Salem avea in palmares 23 de victorii (12 prin KO) si patru infrangeri, dar nici una prin KO. "Salem loveste puternic, dar eu am primit lovituri si mai puternice decat acestea. Am vrut sa fiu prudent, sa nu-mi asum riscuri", a declarat Bute. Altfel, Adrian Diaconu si-a pastrat titlul de campion al Canadei la categoria semigrea, dupa ce l-a invins, prin KO in repriza a doua, pe canadianul Conal MacPhee, in fata caruia obtinuse centura la inceputul lunii iunie. Meciul dintre Diaconu si MacPhee s-a incheiat dupa doua minute din a doua repriza. Diaconu are acum in palmares 20 de victorii (13 prin KO), fara a fi suferit vreo infrangere. De asemenea, Jo Jo Dan a trecut prin KO in repriza a patra de Sebastien Hammel. Dan are 11 victorii (7 prin KO) si nici o infrangere. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.