Presedintele Traian Basescu a participat, ieri, la nunta cameramanului de la Prima TV Sorin Miscoci, sosind cu o intarziere de trei ore. Impreuna cu doamna Maria Basescu si cu consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, presedintele s-a alaturat petrec
Presedintele Traian Basescu a participat, ieri, la nunta cameramanului de la Prima TV Sorin Miscoci, sosind cu o intarziere de trei ore. Impreuna cu doamna Maria Basescu si cu consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, presedintele s-a alaturat petrecerii deja incepute la Restaurantul Fantanita Haiducului, de langa Sibiu. "Eu si sotia mea le uram mirilor casa de piatra si multa fericire. Marturisesc ca si eu am emotii acum. Lui Sorin ii dau un singur sfat: sa ajunga si el la 30 de ani de casnicie. Secretul casniciei mele este toleranta'', a declarat Traian Basescu, potrivit Rompres. Seful statului a recunoscut ca se simte foarte atasat de Sorin Miscoci, mai ales dupa ce acesta a fost imbracat in Irak in haina mortii. "M-am atasat de toti, dar de Sorin mai mult decat de oricine. Cat timp au fost in Irak, Sorin a fost aratat ca fiind cel ce urma a fi sacrificat, daca va aduceti aminte. In momentul acela m-am legat de el cu toata puterea mea si de familia lui. Au fost intr-adevar extrem de decenti si au avut incredere tot timpul ca o sa ii aducem acasa. Atunci am avut emotii din dorinta de a-i aduce acasa, dar si emotii de alta natura, de serviciu. Mai ales, se punea problema sa demonstram ca statul roman poate sa-si apere cetatenii, ceea ce era extrem de important'', a precizat Traian Basescu. Presedintele nu a spus care este darul sau de nunta pentru Sorin Miscoci. Alaturi de presedinte, la nunta lui Sorin Miscoci mai sunt prezenti alti 150 de invitati, printre care si Florence Aubenas, Dan Dumitru si Marie Jeanne Ion. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.