Presa norvegiana de ieri a apreciat ca Valerenga nu mai are nici o sansa sa obtina calificarea in grupele Cupei UEFA in urma infrangerii cu 3-0, suferita in meciul cu Steaua. "Aventura s-a sfarsit", a titrat Adresseavisen, publicatie care a calificat
Presa norvegiana de ieri a apreciat ca Valerenga nu mai are nici o sansa sa obtina calificarea in grupele Cupei UEFA in urma infrangerii cu 3-0, suferita in meciul cu Steaua. "Aventura s-a sfarsit", a titrat Adresseavisen, publicatie care a calificat drept "umilitoare" infrangerea suferita de Valarenga in meciul cu Steaua. "Valerenga a irosit orice sansa de a avansa in grupele Cupei UEFA, dupa ce a pierdut, cu scorul de 0-3, meciul cu Steaua Bucuresti, disputat pe stadionul Ullevaal. Gazdele au avut o ocazie buna in debutul partidei, dar in rest jocul a fost controlat de tehnica echipa romaneasca. Dupa ce Steaua a reusit sa inscrie a treia oara, norvegienii au reusit sa-si creeze cateva importante ocazii de gol, dar romanii au reusit sa mentina rezultatul si sa pastreze astfel un avantaj imposibil de rasturnat in returul din Romania", a notat Adresseavisen. Cotidianul Dagbladet a notat, sub titlul, "Valerenga B zdrobita de Steaua", ca jucatorii antrenati de Kjetil Rekdal "se pot concentra acum la succesul pe plan intern, dupa rezultatul de joi seara". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.