George Copos (foto) s-a declarat ieri surprins de rezultatul bun obtinut de echipa sa la Rotterdam, 1-1 cu Feyenoord. "Jucatorii s-au daruit foarte mult si se poate spune ca au meritat acest rezultat. A fost o surpriza placuta pentru mine, desi in ac
George Copos (foto) s-a declarat ieri surprins de rezultatul bun obtinut de echipa sa la Rotterdam, 1-1 cu Feyenoord. "Jucatorii s-au daruit foarte mult si se poate spune ca au meritat acest rezultat. A fost o surpriza placuta pentru mine, desi in acelasi timp pot spune ca ma asteptam sa joace asa. Asta e valoarea lor, de altfel. Si sa nu uitam totusi ca Feyenoord este Feyenoord, nu este Valerenga", a "intepat" Copos performanta Stelei din Norvegia. Intrebat daca este multumit de jocul echipei, vicepremierul, care nu si-a insotit subalternii in Olanda, a raspuns: "E greu de spus... Dar este bine ca acest rezultat de egalitate ne da un nou moral". "Ar fi extraordinar de frumos daca toate cele trei echipe romanesti s-ar califica in grupele Cupei UEFA. Ar fi cu siguranta cel mai mare succes pentru fotbalul romanesc in ultimii ani", am indulcit tonul Copos. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.