Vernisata cu doua luni in urma (14 iulie), expozitia "Umbre si lumini. Patru secole de pictura franceza" este in continuare o atractie pentru publicul iubitor de arta. In dorinta de a oferi publicului formule noi si incitante de perceptie a acestei e
Vernisata cu doua luni in urma (14 iulie), expozitia "Umbre si lumini. Patru secole de pictura franceza" este in continuare o atractie pentru publicul iubitor de arta. In dorinta de a oferi publicului formule noi si incitante de perceptie a acestei expozitii, Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) va organiza si vizitarea nocturna a acesteia. Vineri (16 septembrie) si pe 30 septembrie accesul in sali se va face pana la orele 22.00, cu vizitare pana la orele 23.00. Tot vineri, de la orele 20.00, publicul va putea audia, in cadrul expozitiei, un recital de vioara sustinut de Cristian Fatu. Repertoriul include lucrari de Kreisler, Paganini, Bach, Ysaye, Enescu, Voicu. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.