Campania de voturi pentru Premiile TV Mania 2005 debuteaza saptamana viitoare cu sectiunea ""Cea mai buna emisiune de stiri"". In urma sesiunii de nominalizari s-au stabilit si care vor fi primii patru candidati: Observatorul Antenei 1, Stirile P
Campania de voturi pentru Premiile TV Mania 2005 debuteaza saptamana viitoare cu sectiunea ""Cea mai buna emisiune de stiri"".

In urma sesiunii de nominalizari s-au stabilit si care vor fi primii patru candidati: Observatorul Antenei 1, Stirile Pro TV, Jurnalul TVR si Jurnalul TV (Realitatea).
ISTORIE. Dupa trei ani consecutiv de triumf al ""Observatorului"", cititorii au decis anul trecut ca trofeul pentru ""Cea mai buna emisiune de stiri"" sa revina ""Stirilor"" de la Pro TV. Competitia a fost stransa, insa Pro TV-ul a castigat la aproape 300 de voturi diferenta. Anul acesta, cei de la Pro TV vor sa reconfirme succesul de anul trecut, dar si cei de la Antena ar vrea trofeul inapoi. ""Cred ca suntem printre favoriti, pentru ca publicul apreciaza rezistenta. Am trecut printr-un an mai furtunos - si uite ca nu ne-am dat demisia, n-am plecat la alte posturi, nu ne-am apucat de gradinarit, desi poate ca era mult mai relaxant...!"", a declarat Lucian Mandruta (foto) in stilu-i caracteristic. Cine va fi castigatorul vom afla peste doua luni la decernarea premiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.