Scandalul de dimineata din Camera Deputatilor plenului le-a stricat planurile peremistilor care voiau sa depuna o motiune simpla. "Aveam de gand sa o introducem in aceasta dimineata, dar suspendarea plenului ne-a pus in situatia sa asteptam urmatoare
Scandalul de dimineata din Camera Deputatilor plenului le-a stricat planurile peremistilor care voiau sa depuna o motiune simpla. "Aveam de gand sa o introducem in aceasta dimineata, dar suspendarea plenului ne-a pus in situatia sa asteptam urmatoarea sedinta", a declarat Lia Olguta Vasilescu, presedinta comisiei de invatamant. Motiunea se numeste "Salvati scoala romaneasca" si are doar opt pagini pentru ca, a explicat deputatul, "n-am vrut sa fie mare, ci concisa". "Am vrut sa fim concisi pentru a nu fi acuzati ca facem jocul PSD de tergiversare a adoptarii noului Regulament", a mai spus Vasilescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.