Dupa rezultatul de egalitate de la Rotterdam, fotbalistii s-au impacat cu suporterii, iar antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe au fost reconfirmati, cel putin deocamdata, de patronul George Copos. Jucatorii au recunoscut, dupa

Dupa rezultatul de egalitate de la Rotterdam, fotbalistii s-au impacat cu suporterii, iar antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe au fost reconfirmati, cel putin deocamdata, de patronul George Copos.

Jucatorii au recunoscut, dupa meciul cu Feyenoord, ca au jucat si pentru tehnicianul lor. ""Am jucat pentru calificare, dar si pentru Razvan. S-a vehiculat ca ar putea fi demis si nu ar fi fost normal, pentru ca noi, jucatorii, suntem primii vinovati pentru rezultatele mai slabe din acest sezon"", a declarat Maldarasanu. Eroul alb-visiniilor a fost Ciprian Vasilache, nimeni altul decat jucatorul amendat de conducere pentru ca a petrecut pana tarziu dupa esecul de la Galati. Vasilache, intrat pe teren in minutul 67, a inscris golul egalizator opt minute mai tarziu, transformand un penalty obtinut tot de el, dupa o frumoasa actiune personala. ""Vasilache impiedica pe Feyenoord"", a titrat site-ul UEFA, adaugand ca echipa olandeza ""va avea o mansa secunda dificila in Romania, dupa ce a remizat pe teren propriu"".
SCUZE. Antrenorul lui Feyenoord, Erwin Koeman,
s-a aratat dezamagit de rezultatul partidei cu Rapid, mentionand ca lipsa suporterilor a dezavantajat echipa sa. Meciul s-a disputat cu portile inchise, conform unei sanctiuni dictate de UEFA dupa incidentele provocate de fanii lui Feyenoord in meciul cu Sporting Lisabona din editia trecuta a competitiei. ""Am inceput bine, am avut cateva ocazii bune de a inscrie in a doua repriza, insa pe parcurs jocul a lancezit, iar apararea compacta a Rapidului ne-a pus si mai tare in dificultate. Un moment de neatentie a fost de ajuns pentru ca Rapid sa egaleze si sa ne strice seara. Este un rezultat dezamagitor. Este clar ca lipsa suporterilor a fost un dezavantaj pentru noi, insa nu reprezinta o scuza pentru semiesecul echipei mele"", a declarat tehnicianul dupa meci. Presa olandeza a criticat echipa lui Koeman. ""Kuyt si Kalou au primit putine pase, iar atunci cand le-au primit, au avut putin spatiu la dispozitie pentru a le fructifica. Feyenoord a jucat neglijent, iar acest lucru i-a inspirat pe romani"", a notat editia electronica a cotidianului De Telegraaf.
OPTIMISM. Autorul golului lui Feyenoord din partida de joi seara, atacantul Dirk Kuyt, nu pare insa ingrijorat de faptul ca echipa sa trebuie sa marcheze neaparat la Bucuresti pentru a se califica. ""Feyenoord poate inscrie pe terenul oricarui adversar. Mergem la Bucuresti sa marcam si sa castigam"", a spus internationalul olandez. Mansa secunda va avea loc la 29 septembrie, la Bucuresti. Pana atunci, giulestenii vor mai juca doua meciuri in campionat, cu nou-promovata Pandurii Targu- Jiu, dar si derby-ul cu Dinamo, programat cu doar trei zile inaintea returului cu Feyenoord.

APLAUDATI LA SOSIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.