La Ateneul Roman, de la 17.00, Cvartetul "Voces" si invitatii sai, Aurelian Octav Popa - clarinet si Marin Cazacu - violoncel. Program: Cristian Misievici - Meditand la o lume sonora a Barokului, Brahms - Quintet in si bemol minor op. 115 cu clarinet
La Ateneul Roman, de la 17.00, Cvartetul "Voces" si invitatii sai, Aurelian Octav Popa - clarinet si Marin Cazacu - violoncel. Program: Cristian Misievici - Meditand la o lume sonora a Barokului, Brahms - Quintet in si bemol minor op. 115 cu clarinet, Schubert - Cvintetul de coarde in do major D956 cu doua violoncele.
La Sala Mare a Palatului, de la 19.30, London Philarmonic Orchestra si Corul Filarmonicii "George Enescu". Dirijor: Cristian Mandeal. Solist Melvin Tan - pian. Program: Enescu - Suita nr. 2 in Do major op. 20; Beethoven - Fantezia pentru pian, cor si orchestra in do minor op. 80. Wagner - "Preludiu" si "Moartea Isoldei". Skryabin - "Poemul extazului"
La Ateneul Roman, de la orele 22.00 - Concertele de la miezul noptii. Orchestra de Camera din Lausanne. Dirijor si solist: Christian Zacharias. Integrala Concertelor pentru pian si orchestra de Ludwig van Beethoven. Concertul nr. 1 in Do major op.15. Concertul nr. 5 in mi bemol major op. 73 "Imperialul".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.