"Sper sa jucam bine si sa ne calificam, iar daca echipa va fi eliminata, nu doar eu, ci si conducerea clubului si ceilalti coechipieri ai mei vom fi foarte suparati. Am fost eliminati din Liga Campionilor dupa doua jocuri foarte bune, iar daca vom fi
"Sper sa jucam bine si sa ne calificam, iar daca echipa va fi eliminata, nu doar eu, ci si conducerea clubului si ceilalti coechipieri ai mei vom fi foarte suparati. Am fost eliminati din Liga Campionilor dupa doua jocuri foarte bune, iar daca vom fi eliminati si aici, am mai avea doar campionatul, unde trebuie sa adunam puncte", a declarat Neville. "Din experienta mea de anul trecut, va fi un meci foarte greu, pentru ca echipa este foarte talentata, iar publicul este ostil, in sensul ca-si incurajeaza echipa cu ardoare. Speram insa sa jucam asa cum am facut-o in a doua repriza a meciului cu Villarreal, din deplasare. La Dinamo mai sunt patru sau cinci jucatori din lotul de atunci, iar acum o sa fie o cu totul alta experienta", si-a amintit Neville de partida disputata in sezonul 2003-2004, la Bucuresti, cu Manchester United, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
intrebat despre interesul pe care Everton l-a manifestat fata de jucatorul echipei Steaua, Mirel Radoi, David Moye a spus: "Cine, mijlocasul central al nationalei? Este un jucator bun, dar nu am spus ca vrem sa-l cumparam".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.