Deutsche Telekom a scos la vanzare 10% din actiunile detinute in cadrul operatorului rus de telefonie mobila Mobile TeleSystems (MTS), a caror valoare a fost estimata la 1,5 miliarde dolari, dupa ce vanzarea catre actionarul majoritar al grupului rus
Deutsche Telekom a scos la vanzare 10% din actiunile detinute in cadrul operatorului rus de telefonie mobila Mobile TeleSystems (MTS), a caror valoare a fost estimata la 1,5 miliarde dolari, dupa ce vanzarea catre actionarul majoritar al grupului rus, Sistema, a esuat, transmite Reuters. UBS si Deutsche Bank au fost alese ca intermediari ai acestei tranzactii. Anton Insutin, bancher la United Financial Group, afiliat la Deutsche Bank din Moscova, a afirmat ca plasamentul va atrage o serie de investitori locali si straini, insa nu a dorit sa faca speculatii pe marginea pretului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.