Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au calificat ieri in semifinalele BCR Open Romania atat la simplu, cat si la dublu. Andrei Pavel si Victor Hanescu isi continua drumul catre finala BCR Open Romania, unde ar putea juca unul impotriva celuilalt. Ier

Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au calificat ieri in semifinalele BCR Open Romania atat la simplu, cat si la dublu.

Andrei Pavel si Victor Hanescu isi continua drumul catre finala BCR Open Romania, unde ar putea juca unul impotriva celuilalt. Ieri, cei doi tenismeni romani s-au calificat in semifinalele turneului de la Bucuresti, atat la simplu cat si la dublu.

INCREZATOR. Hanescu a intrat primul in lupta pe terenul central de la Arenele BNR. Victor, favoritul numarul 4 al competitiei, l-a invins cu 6-4, 6-4 pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo. Desi venise din calificari, ibericul reusise in runda precedenta sa-l ""scoata"" pe Jose Acasuso, castigatorul turneului in 2004. In semifinale, Hanescu il va intalni pe rusul Igor Andreev, finalist anul trecut, care l-a invins, cu 4-6, 6-1, 6-1, pe principalul favorit, argentinianul Mariano Puerta. ""Victoria pare tot mai aproape. Vor urma meciuri din ce in ce mai grele. In acest sezon, Andreev a fost mai constant decat Puerta. Chiar daca argentinianul a jucat finala la Roland Garros, rusul este mult mai constant pe zgura, practic la fiecare turneu este in sferturi sau semifinale. Are un joc solid si este periculos, dar eu am incredere ca voi castiga"", a spus Hanescu.

LA LIMITA. La randul sau, Pavel l-a eliminat pe germanul Florian Meyer, dupa un meci destul de strans. ""Cneazul"" a invins cu 7-5, 7-6 si va juca in semifinale cu Florent Serra, care a trecut cu 6-3, 6-1, de compatriotul sau, Paul-Henry Mathieu.

DUBLU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.