Judetele afectate de inundatii sau alunecari de teren in lunile iulie-august vor primi fonduri totale de 16,5 milioane de lei (165 de miliarde de lei vechi) pentru lucrarile autoritatilor locale de reconstruire sau reparare a caselor distruse, a deci
Judetele afectate de inundatii sau alunecari de teren in lunile iulie-august vor primi fonduri totale de 16,5 milioane de lei (165 de miliarde de lei vechi) pentru lucrarile autoritatilor locale de reconstruire sau reparare a caselor distruse, a decis Guvernul, in sedinta de ieri. Fondurile vor fi utilizate atat pentru achizitionarea si transportul unor materiale de constructii, cat si pentru lucrarile de reconstructie si reparare, primarii formuland propuneri privind distribuirea ajutoarelor si a sumelor necesare. Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, i-a avertizat pe beneficiarii acestor ajutoare ca nu vor mai fi sprijiniti in cazul in care se va constata ca isi vand materialele de constructie acordate pentru refacerea caselor.
Sumele vor fi repartizate pe cele 30 de judete afectate de inundatii sau alunecari de teren, cele mai mari fonduri fiind alocate judetelor Galati, Vrancea, Bacau, Olt si Teleorman. Fondurile sunt asigurate din bugetul Ministerului Transporturilor. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.