George Ogararu a anuntat ieri ca el si colegii sai de la Steaua iau in calcul posibilitatea de a protesta fata de decizia UEFA prin purtarea unor tricouri cu mesaje impotriva forului european. "Imi aduc aminte ca si nationala Romaniei a procedat in a
George Ogararu a anuntat ieri ca el si colegii sai de la Steaua iau in calcul posibilitatea de a protesta fata de decizia UEFA prin purtarea unor tricouri cu mesaje impotriva forului european. "Imi aduc aminte ca si nationala Romaniei a procedat in acest fel, deci este posibil sa purtam si noi astfel de tricouri. Decizia UEFA reprezinta un mare dezavantaj pentru noi, pentru ca este ca si cum ai juca doua meciuri in deplasare. Nu este drept, pentru ca pe alte stadioane se intampla lucruri mult mai grave", a declarat Ogararu. "E o aberatie, e absurd! Dupa ce ca echipele romanesti disputa putine meciuri in cupele europene, acum le mai jucam si in alta parte decat pe propriul teren", a comentat, la randul sau, Gabriel Bostina. Din reactiile extrem de rezervate ale conducatorilor si antrenorilor de la Steaua, se pare ca jucatorii nu vor fi lasati sa protesteze in vreun fel, de teama unor noi represalii ale UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.