Viorel Hizo, noul antrenor al lui Pandurii Tg. Jiu, s-a declarat ieri indignat de aspectul fizic al elevilor sai. Intr-o interventie la Radio Info Pro, "Dulaul" a anuntat ca va da jos militaria din pod. "Jucatorii nostri trebuie sa aiba o tinuta dece
Viorel Hizo, noul antrenor al lui Pandurii Tg. Jiu, s-a declarat ieri indignat de aspectul fizic al elevilor sai. Intr-o interventie la Radio Info Pro, "Dulaul" a anuntat ca va da jos militaria din pod. "Jucatorii nostri trebuie sa aiba o tinuta decenta in primul rand. Este penibil, absolut penibil, sa ai zero puncte in clasament si tu sa apari cu cercei si sa faci parada modei. Mi se pare ca este decent sa avem intai niste puncte in clasament si apoi sa ne imbracam cum il vedem pe Beckham sau mai stiu eu pe cine", a declarat Hizo. Cunoscut ca un tehnician dur, in special la cluburile mici al caror salariat a fost, "Dulaul" a fost instalat saptamana trecuta la echipa prezidata de Marin Condescu, dupa ce jucatorii pe care i-a solicitat ca intariri, Falemi si Robert Nita, au fost adusi si ei la Targu Jiu. Hizo a apreciat ca echipa sa poate trece de Steaua. "Nu ne prezentam la joc ca victime. Mergem sa jucam fotbal. Echipa poate sa se depaseasca si sa castige un joc cu Steaua. Mizez pe ceea ce am facut zilnic la antrenamente si pe faptul ca isi doresc si ei sa scape de acest ultim loc pe care il ocupam acum", a adaugat Hizo, care, pe vremea cand conducea Rapidul, a pierdut foarte rar in fata ros-albastrilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.