Secretarii de stat si sefii de agentii guvernamentale sustinuti de PD isi vor prezenta rapoartele de activitate, pana maine, la ora 10.00, a decis ieri Biroul Permanent National al PD. Presedintele democratilor, Emil Boc, a precizat ca aceste rapoart
Secretarii de stat si sefii de agentii guvernamentale sustinuti de PD isi vor prezenta rapoartele de activitate, pana maine, la ora 10.00, a decis ieri Biroul Permanent National al PD. Presedintele democratilor, Emil Boc, a precizat ca aceste rapoarte vor fi evaluate de o comisie coordonata de Adriean Videanu si din care mai fac parte Vasile Blaga, Cezar Preda si Anca Boagiu. Analiza facuta de comisie va fi discutata apoi intr-o sedinta a BPN al PD. El a tinut sa precizeze ca aceasta evaluare a demnitarilor PD este independenta de modificarile care vor avea loc la nivelul secretarilor de stat in cadrul Guvernului, deoarece, potrivit Statutului partidului, odata la sase luni PD isi evalueaza toti demnitarii. Mentionam ca Boc a declarat duminica, la Cluj, ca secretarii de stat si sefii de agentii guvernamentale ai PD a caror activitate este de notele 7 si 8 ar trebui inlocuiti. "Avem secretari de stat de notele 9 si 10, dar avem si de 7 si 8. Trebuie sa ne asiguram ca toti lucreaza la turatie maxima de 9 si 10. In principiu, activitatea lor este buna si foarte buna, dar vom lua decizii acolo unde BPN va aprecia ca activitatea a fost de 7 si 8. Cei care au aceste note ar trebui inlocuiti", a spus el. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.