Actiunile detinute de stat la producatorul de fibre sintetice Melana IV Savinesti vor fi vandute prin negociere, investitorii interesati de privatizarea societatii avand posibilitatea sa depuna oferte finale pana pe 12 octombrie, potrivit unui anunt
Actiunile detinute de stat la producatorul de fibre sintetice Melana IV Savinesti vor fi vandute prin negociere, investitorii interesati de privatizarea societatii avand posibilitatea sa depuna oferte finale pana pe 12 octombrie, potrivit unui anunt al Ministerului Economiei si Comertului(MEC). MEC detine 100% din capitalul social al firmei (circa 5 milioane de euro). Ministerul a stabilit ca pot participa investitori care prezinta un plan de afaceri pe o perioada de cinci ani pentru repornirea instalatiilor si realizarea unei capacitati de productie de 24.000 de tone pe an. De asemenea, potentialii cumparatori trebuie sa dovedeasca ca detin experienta de minim trei ani in domeniul productiei textile sau administrarii unei afaceri similare, precum si ca au avut performanta in activitatea desfasurata. Numarul de angajati a fost redus, prin inchiderea mai multor capacitati de productie, de la 3000 de persoane, cat avea in 1997, la doar 100 de salariati. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.