Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul cinci, a fost eliminata duminica seara, in primul tur de la US Open, in competitia rezervata junioarelor, fiind invinsa de Alisa Kleibanova, din Rusia, cu scorul de 4-6, 7-6 (8/6), 6-4, informeaza site-ul ofic
Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul cinci, a fost eliminata duminica seara, in primul tur de la US Open, in competitia rezervata junioarelor, fiind invinsa de Alisa Kleibanova, din Rusia, cu scorul de 4-6, 7-6 (8/6), 6-4, informeaza site-ul oficial al competitiei. In alta ordine de idei, Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 14, o va intalni, in runda inaugurala, pe Anna Bartenstein, din Austria, in timp ce Sorana Carstea o va intalni pe Ashley Weinhold, din SUA. In proba de dublu a turneului de junioare, perechea Alexandra Dulgheru / Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 3, va intalni, in runda inaugurala, cuplul american Lauren Albanese / Jennifer Stevens. Perechea Sorana Carstea / Anastasia Pavliucenkova (Romania / Rusia) va intalni, in primul tur, cuplul american Megan Alexander / Chelsey Gullickson. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.