Laurentiu Rosu a marcat toate cele trei goluri ale lui Reacreativo Huelva in meciul castigat de echipa sa, pe teren propriu, cu 3-1 in fata lui Tenerife, in etapa a 2-a din Segunda Division. Rosu a fost titular, a inscris in minutele 18, 20 si 64, a
Laurentiu Rosu a marcat toate cele trei goluri ale lui Reacreativo Huelva in meciul castigat de echipa sa, pe teren propriu, cu 3-1 in fata lui Tenerife, in etapa a 2-a din Segunda Division. Rosu a fost titular, a inscris in minutele 18, 20 si 64, a primit un cartonas galben si a fost scimbat de Casas in minutul 65 * Cristian Todea a marcat golul lui AC Bellinzona, 1-2 in deplasare cu Concordia, in etapa a 8-a din Challange League. Todea a fost integralist si a primit un cartonas galben. Pentru AC Bellinzona, Cristian Ianu a intrat pe teren in minutul 61, in locul lui Giuffrida, in timp ce Adrian Pit a ramas pe banca de rezerve. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.