Conducerea PD a evaluat, ieri, activitatea secretarilor de stat si a sefilor de agentii care apartin acestei formatiuni politice. Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu (foto), a declarat pentru Rompres ca evaluarea a vizat, pe de o parte, impl
Conducerea PD a evaluat, ieri, activitatea secretarilor de stat si a sefilor de agentii care apartin acestei formatiuni politice. Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu (foto), a declarat pentru Rompres ca evaluarea a vizat, pe de o parte, implicarea lor profesionala in rezolvarea problemelor specifice si in indeplinirea programului de guvernare, iar, pe de alta parte, relatia din punct de vedere institutional cu partidul. "A fost o discutie care se doreste a fi permanentizata in ideea de a avea o eficienta a actului politic in administratie", a subliniat Adriean Videanu. Liderul PD a spus ca fiecare secretar de stat si sef de agentie a depus ieri un raport de activitate la Cancelaria presedintelui partidului, urmand ca, in cursul saptamanii viitoare, luandu-se in considerare si informatiile ce vor fi primite de la ministri, sa se ia o decizie asupra activitatii individuale a fiecaruia. Potrivit ministrului delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, liberalii vor finaliza evaluarea secretarilor de stat si a sefilor agentiilor guvernamentale apartinand PNL in cursul saptamanii viitoare, noteaza Rompres. Conservatorii vor finaliza si ei procesul de evaluare a secretarilor de stat conservatori, luni urmand "sa fie trase concluziile", la sedinta grupului parlamentar al acestei formatiuni politice. Deputatul conservator Daniela Popa a afirmat ca nu exista nemultumiri ale partidului in legatura cu activitatea secretarilor de stat ai PC, "singura problema fiind in cazul secretarului de stat de la Ministerul Economiei, care a fost deja schimbat cu acordul PC". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.