Curtea de Apel Bucuresti a suspendat, ieri, decizia Comisiei de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor Publice cu privire la incetarea temporara a activitatii a patru cazinouri, situate in incinta unor hoteluri de lux din
Curtea de Apel Bucuresti a suspendat, ieri, decizia Comisiei de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor Publice cu privire la incetarea temporara a activitatii a patru cazinouri, situate in incinta unor hoteluri de lux din Capitala. In opinia reprezentantului Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri, Sorin Constantinescu, instanta a confirmat astfel pozitia asociatiei privind viciile de procedura si maniera abuziva in care au procedat reprezentantii Fiscului. Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc a hotarat suspendarea activitatii, intre 15 si 30 de zile, pentru patru cazinouri situate in incinta hotelurilor Marriott, Howard Johnson, Sofitel si Hilton din Capitala, din cauza neregulilor constatate in urma controalelor efectuate de Garda Financiara. Asociatia Cazinourilor il va da in judecata pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, pentru calomnie si, de asemenea, il va actiona in instanta pentru recuperarea prejudiciilor si va solicita daune morale, a declarat Sorin Constantinescu. Potrivit ANAF, principala neregula constatata in cele patru cazinouri a fost neinregistrarea in evidente a veniturilor zilnice la fiecare masa de joc. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.