Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri ca divizionara secunda Universitatea Craiova sa dispute cu portile inchise meciul cu Juventus Bucuresti, din etapa a 4-a a Diviziei B. Aceasta decizie a fost luata in urma incidentelor
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri ca divizionara secunda Universitatea Craiova sa dispute cu portile inchise meciul cu Juventus Bucuresti, din etapa a 4-a a Diviziei B. Aceasta decizie a fost luata in urma incidentelor de la partida cu Progresul Corabia, disputata marti, in faza a V-a a Cupei Romaniei. De asemenea, Universitatea Craiova a primit si o amenda de 5000 RON. "Sunt dezamagit de aceasta decizie. Cred ca in orice alt oras daca s-ar fi intamplat ce s-a intamplat la Corabia, nu se lua o asemenea decizie drastica. Am inteles pana la urma ca decizia nu a fost pentru scandalul cu suporterul stelist, ci pentru faptul ca cei din galeria Universitatii au rupt gardul si au intrat in teren, unde au incins o hora. Nu ne este teama de Juventus, ii batem si cu suporteri si fara, dar as fi vrut ca spectatorii sa guste aceasta victorie pe viu", a declarat patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu. Doi suporteri au fost raniti in urma unor incidente ce au avut loc inaintea si in timpul partidei dintre Progresul Corabia si Universitatea Craiova (scor 0-2). Incidentele dintre suporterii craioveni si cei din Corabia au izbucnit cu aproximativ o jumatate de ora inainte de meci, pe strazile din apropierea stadionului. Un grup format din 20 de suporteri ai Universitatii au agresat trei trecatori, dupa care a izbucnit o bataie generala care a durat aproximativ zece minute, pana la aparitia fortelor de ordine. Un suporter al Universitatii a fost lovit in arcada cu o piatra, el fiind transportat la spital. In minutul 25 al meciului de la Corabia, un suporter al echipei gazda, imbracat intr-un tricou al Stelei Bucuresti, a fost agresat dupa ce a trecut prin fata galeriei Universitatii. Meciul a fost intrerupt aproximativ cinci minute, deoarece cei 2000 de spectatori au inceput sa se urce pe garduri si au aruncat cu sticle si brichete pe teren. Pana la meciul cu Juventus, Craiova va juca in aceasta seara, de la ora 21 (in direct la TV Sport), la Ploiesti, cu Astra, in etapa a 3-a din seria a II-a a Diviziei B. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.