De la 20.15, PRO TV difuzeaza filmul "De-a v-ati ascunselea", in regia lui Jeffrey Reiner. Din distributie fac parte Tim Matheson, Ryan DeBoer, Carol Alt, William Katt, Doug Abrahams si Garvin Cross.
Nathan este un pusti ce va fi martorul unei
De la 20.15, PRO TV difuzeaza filmul "De-a v-ati ascunselea", in regia lui Jeffrey Reiner. Din distributie fac parte Tim Matheson, Ryan DeBoer, Carol Alt, William Katt, Doug Abrahams si Garvin Cross.
Nathan este un pusti ce va fi martorul unei crime, dupa care va fi incredintat detectivului Norm (Tim Matherson) pentru a-l proteja. Pustiul e pus pe sotii si-i va face zile negre politistului, dar pana la urma cei doi se vor imprieteni. Un pic de actiune, un strop de pericol, umor si chiar dragoste sunt reteta perfecta a unei comedii reusite!
De la 22.05, HBO difuzeaza filmul "Hotii de tablouri" (Rain Dogs) in regia lui Robbie Moffat. Din distributie fac parte Christopher Adlington, Carry Grant (foto), Jason Harvey si James Mathison.
Patru tembeli fura un tablou de Leonardo Da Vinci dintr-un castel scotian. Nu va ganditi, insa, la o varianta britanica a lui Thomas Crown Affair. Ei fura cea mai valoroasa opera de arta din Anglia ceva mai simplu: o iau de pe perete, o leaga de picior si o duc direct la masina. Hotii se cazeaza apoi la un hotel de cinci stele unde furtul e singurul subiect de conversatie. Ramanand calm, Edward, creierul intregii operatii, le confirma ca vor primi 10% din asigurare - in total 30 de milioane - atata vreme cat tabloul nu e niciodata gasit. Cei patru conduc pana la un loc retras pentru a arde pictura, insa se starneste o discutie despre iresponsabilitatea de-a distruge o asemenea capodopera. Renunta si o pun intr-un loc sigur. Dimineata, citesc in ziare ca opera nu a fost asigurata pentru valoarea estimata si ca muzeul va primi doar 3 milioane de dolari. Edward e luat la rost. Situatia incepe sa scape de sub control. O poveste despre tentatie si lupta pentru putere din interiorul unui grup de tineri care nu cunosc controlul. "Rain Dogs" vorbeste despre timpurile moderne, luptele in baruri, muzica si frumusetea descoperita intr-un lucru furat ce se dovedeste a fi nepretuit.
De la 00.15, TVR 1 difuzeaza filmul "Intrusul" (Lesser Prophets), in regia lui William DeVizia. Din distributie fac parte Michael Badalucco, Amy Brenneman, George DiCenzo, Paul Diomede, Ryan D. Gerber si Scott Glenn.
Leon, un tanar cam fara minte, are un suflet de aur. Cand vecina si fiul ei sunt victimele abuzurilor sotului, Leon decide sa-i ajute. Intra in lumea unor agenti clandestini de pariuri, sperand sa obtina o slujba bine platita. El nu stie insa ca sunt urmariti de un politist, care vrea sa-si razbune fratele si sa recupereze banii pierduti de acesta la pariuri.
De la 22.00, TVR Cultural difuzeaza filmul "Tata de familie" (Il Padre di famiglia) in regia lui Nanni Loy. Din distributie fac parte Nino Manfredi, Leslie Caron, Ugo Tognazzi, Claudine Auger si Mario Carotenuto.
Cand afla ca sotia sa e insarcinata, Remo e coplesit de bucurie. Treptat, insa, entuziasmul lui se transforma in disperare, pe masura ce-si vede familia sporind tot mai mult.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.