Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a intrat pe ultima suta de metri inaintea debutului Campionatului European din Turcia, intrecere care va avea loc in perioada 2 - 11 septembrie, si a efectuat ultimele retusuri tehnico-tactice in cadrul u
Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a intrat pe ultima suta de metri inaintea debutului Campionatului European din Turcia, intrecere care va avea loc in perioada 2 - 11 septembrie, si a efectuat ultimele retusuri tehnico-tactice in cadrul unui turneu de pregatire in Grecia. Fara mai multe jucatoare de baza in lot, printre marile absente numarandu-se Monica Brosovszchi, Cristina Ciocan si Erzsebet Ambrus, echipa pregatita de Ioan Valerian si Dan Fleseriu a pierdut ambele partide de pe taram elen, fiind invinsa de Spania si Grecia. Din fericire, dupa un prim joc lamentabil in compania Spaniei, ibericele invingand cu scorul de 77-44 (18-15, 20-6, 16-9, 23-13), tricolorele si-au mai revenit si au facut un meci bun in fata reprezentativei gazda. In cele din urma, sprijinita si de cavalerii fluierului, Grecia a dispus de Romania cu scorul de 66-57.
De mentionat ca Spania face parte din grupa Romaniei la Europene, alaturi de Rusia, Serbia-Muntenegru, Turcia si Lituania, in timp ce Grecia se afla in grupa A. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.