O fosta garda de corp a printesei Diana, Kes Wingfield, care era cu aceasta in seara accidentului din Paris, la 31 august 1997, a respins, duminica, intr-un interviu acordat saptamanalului News of The World, teza unui complot al serviciilor de inform
O fosta garda de corp a printesei Diana, Kes Wingfield, care era cu aceasta in seara accidentului din Paris, la 31 august 1997, a respins, duminica, intr-un interviu acordat saptamanalului News of The World, teza unui complot al serviciilor de informatii britanice, relateaza Mediafax. Wingfield il acuza pe Mohammed al-Fayed ca este indirect responsabil de tragicul accident, pentru ca a obligat personalul care se ocupa de securitatea printesei si a fiului sau, Dodi al-Fayed, sa-si schimbe planurile in ultimul moment. "Dupa acea zi tragica, domnul Fayed a dat vina pe toata lumea mai putin pe el insusi. Eu cred ca face acest lucru in public pentru ca adevarul pe care il stie in sinea sa este mult prea greu de suportat", a declarat Wingfield. "In timp ce fiul sau fugea de paparazzi, el este cel ce a autorizat acea schimbare idioata de plan care a transformat plecarea ordonata de la Hotelul Ritz intr-o urmarire cu masini care a dus la moartea celor doi", a declarat garda de corp care isi petrecuse seara la Ritz cu Diana, dar nu s-a aflat in masina in momentul accidentului. "Era imposibil ca cineva sa prevada acea schimbare de plan si consecintele ingrozitoare pe care le-a avut", a declarat garda de corp. Diana, in varsta de 36 de ani, Dodi al-Fayed, in varsta de 42 de ani, si soferul lor, Henri Paul, au murit in momentul in care masina cu care se deplasau a lovit un pilon de beton in pasajul Alma din Paris. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.