Emil Sandoi (foto), antrenorul Pandurilor, a fost inlocuit ieri la conducerea tehnica a gruparii gorjene de Nicolae Ungureanu, tehnicianul divizionarei secunde FC Caracal. Schimbarea a fost anuntata de clubul oltean prin intermediul unui comunicat in
Emil Sandoi (foto), antrenorul Pandurilor, a fost inlocuit ieri la conducerea tehnica a gruparii gorjene de Nicolae Ungureanu, tehnicianul divizionarei secunde FC Caracal. Schimbarea a fost anuntata de clubul oltean prin intermediul unui comunicat in care se precizeaza ca Sandoi a demisionat, dar ca va ramane in cadrul gruparii pe postul de director sportiv. "Nu mi-am inaintat nici o demisie, am spus si dupa meciul de la Bacau ca ar fi o lasitate sa plec acum. Totusi, daca s-a decis inlocuirea mea, voi accepta decizia si nu ma voi opune", a declarat Sandoi. Dupa meciul din Moldova, scor 0-1 cu FCM Bacau (gol M. Croitoru, in minutul 13, dupa o gafa a lui T. Lung; Pandurii au ratat un penalty, prin Verdes, la 1-0), Sandoi nu a dat impresia ca vrea sa renunte, ba chiar se declara increzator in posibilitatile echipei sale. "Nu ma asteptam ca dupa patru etape sa fim in aceasta situatie, pe care cred insa ca o putem redresa. Am incredere in jucatorii mei. Divizia A nu este o palarie prea mare pentru ei, ca joc ne ridicam la nivelul primului esalon. Sunt convins ca ne vom reveni", a spus Sandoi dupa meciul de la Bacau. "Nu tin cu dintii de un scaun, dar ar fi o dovada de lasitate din partea mea daca as renunta. Nu tin de contract. O strangere de mana din partea conducerii ar insemna mai mult in caz ca as fi demis. Greselile pe care le-au facut jucatorii mi le asum si eu. Campionatul se joaca. Fiecare joc e deschis oricarui rezultat", a mai spus Sandoi. In schimb, antrenorul lui FCM Bacau, Cristi Popovici, s-a declarat nemultumit de evolutia jucatorilor sai in repriza a doua. "Au fost doua reprize diametral opuse. In prima repriza am avut si ocazii si o mai buna posesie a balonului. Dupa pauza au intrat cu totul alte echipe pe teren. La noi s-au vazut nesincronizari, mai ales pe flancul stang. Permanent aveau acolo om liber", a spus Popovici. Referitor la faza din minutul 39, cand arbitrul Robert Dumitru a dictat penalty pentru Pandurii (ratat de Verdes), in urma unei interventii in careu a portarului Ciprian Manea asupra lui Disney, Popovici a spus: "La penalty a fost o grava greseala a apararii noastre. Greseala nu este neaparat a portarului, pentru ca noi eram trei contra doi", a explicat bacauanul. (MCZ)
FCM BACAU - PANDURII 1-0 (1-0)
A marcat: M. CROITORU (13).
Stadion: "Municipal"; spectatori: 2000.
FCM: C. Manea - Apostol, David, Bojescu, Geaman, Fl. Ganea - Codreanu, S. Trofin, Gheorghiu (90+2 R. Neagu) - M. Croitoru (76 M. Dobos), M. Tanasa (61 Fl. Petcu). Antrenor: Cr. Popovici.
PANDURII: T. Lung - Keca (81 Buia), Bogoi, Scarlatache, C. Trofin, M. Iordache (70 Patrascu) - Vancea, R. Stefan, Ursu - Disney, Verdes (70 Vintilescu). Antrenor: E. Sandoi.
Cartonase galbene: C. Manea (38), David (41), Apostol (50), S. Trofin (53), Fl. Ganea (85) / M. Iordache (32), Ursu (57).
Au arbitrat: R. Dumitru - Z. Szekely, D. Iliescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.