Procurorii de la PNA Bacau au tras linie sub maldarul de probe din dosarul de luare de mita al deputatului liberal Ionel Palar. Mana dreapta a primarului Romeo Stavarache a scapat, dar cel care l-a acuzat nu renunta la acuzatii. Marius Rotaru, in
Procurorii de la PNA Bacau au tras linie sub maldarul de probe din dosarul de luare de mita al deputatului liberal Ionel Palar.

Mana dreapta a primarului Romeo Stavarache a scapat, dar cel care l-a acuzat nu renunta la acuzatii. Marius Rotaru, inginerul care a dezvaluit ca a dat 2.500 de euro pentru postul de sef la Romsilva, a mai facut o plangere. De data aceasta impotriva procurorului care l-ar fi scos basma curata pe deputat.
ISTORIA SPAGII. La inceputul anului a aparut primul caz de spaga parlamentara. Un inginer silvic din Bacau l-a acuzat public pe deputatul liberal Ionel Palar ca i-a solicitat bani pentru functia de sef la Directia Silvica Bacau. Marius Rotaru sustine ca a dat acesti bani, iar ca dovada sa fie completa ne-a pus in legatura cu martorii care au fost la acest eveniment. Unul dintre ei, Gheorghe Pircau, ne-a declarat ca a fost de fata cand inginerul i-a dat parlamentarului in mana 2.500 de euro. Intermediarul afacerii, Perino Baraga, a recunoscut intr-o inregistrare ca a luat banii si ca nu a fost ""singurul care a dat"". Cu toate inregistrarile telefonice dintre Rotaru, Baraga si Palar, PNA nu a reusit sa vada vinovatia deputatului. ""Chiar ni s-a refuzat sa mai depunem probe. Motiv pentru care am facut plangere penala impotriva procurorului Ionascu de la PNA Bacau"", ne-a spus avocatul Vasile Botomei, cel care-l reprezinta pe inginerul silvic.
FARA EMOTII. Fata de rezolvarea acestui caz, parlamentarul Ionel Palar ne-a declarat ca nu a avut nici o indoiala ca dosarul va fi etichetat cu NUP. ""Nu sunt vinovat, asa cum am mai spus. Nici nu voi face nimic impotriva celui care a depus plangere. Nu merita sa-i fac imagine"", ne-a declarat sigur pe el cel acuzat ca s-a manjit cu 2.500 de euro pentru un post caldut in functia de director general la Romsilva Bacau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.