Locuitorii comunei Provita de Jos din judetul Prahova isi vor putea recupera o parte din bunurile distruse de inundatiile care i-au afectat de mai multe ori in ultima perioada cu ajutorul donatiilor in valoare de 20.000 RON primite din partea Ordinul
Locuitorii comunei Provita de Jos din judetul Prahova isi vor putea recupera o parte din bunurile distruse de inundatiile care i-au afectat de mai multe ori in ultima perioada cu ajutorul donatiilor in valoare de 20.000 RON primite din partea Ordinului Cavalerilor Templieri din Romania. Conducatorul Ordinului, Marele Prior al Romaniei Dan Vasiliu si Monseniorul Ilies Sociu s-au deplasat miercuri la Provita de Jos, unde in prezenta primarului comunei, Mihai Dumitrescu, si a celor doi preoti ortodocsi, Pavel Andrei si Ciubotaru Ionut, au impartit ajutoare celor greu incercati de soarta. Pentru reamenajarea izvorului de apa potabila din Punctul Valceaua Pietrei de pe raza comunei au fost donati de catre Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim alti 1500 RON.
Conform primarului Dumitrescu, pagubele produse de inundatii se cifreaza la 15 miliarde de lei. Autoritatile judetene au alocat doar 2 miliarde pentru reparatii, ceea ce inseamna ca trei poduri de legatura intre sate raman inchise, iar 500 de familii sunt in continuare izolate (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.