Petre Grigoras doreste ca FC Farul sa obtina prima victorie pe teren propriu din editia 2005/2006 a Diviziei A in partida cu Jiul Petrosani, programata in aceasta seara, de la ora 20 (in direct la National TV), in etapa a 4-a a Diviziei A. "Asteptam
Petre Grigoras doreste ca FC Farul sa obtina prima victorie pe teren propriu din editia 2005/2006 a Diviziei A in partida cu Jiul Petrosani, programata in aceasta seara, de la ora 20 (in direct la National TV), in etapa a 4-a a Diviziei A. "Asteptam sa obtinem prima victorie acasa din acest sezon. Sunt convins ca va fi un joc foarte greu, pentru ca intalnim o echipa incomoda, care se asaza pe doua linii. A reusit un rezultat de egalitate la Cluj si sper sa nu obtina acelasi lucru si in meciul cu noi", a declarat Grigoras. Antrenorul echipei constantene a mentionat ca meciul cu Jiul este la fel de important ca acela cu Dinamo. "Meciul cu Jiul il vad la fel de important ca si cel cu Dinamo. Vreau sa trecem cu bine peste hopul cu Jiul. Apoi, urmeaza o pauza de doua saptamani si va fi ceva mai lejer", a explicat Grigoras, care a declarat ca nu are probleme de lot inaintea meciului cu Jiul. "In acest joc nu vor evolua Usurelu si Voiculet. Dupa meciul cu Dinamo nu exista accidentari grave si va fi acelasi lot cu care am abordat meciul de la Bucuresti. Deocamdata, nu avem nici un suspendat", a subliniat Grigoras. Meciul va fi arbitrat de V. Bratu, ajutat de Ad. Vidan si Fl. Buzarnescu (rezerva S. Burloiu). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.