Liderul de sindicat al societatii Tractorul Brasov neaga informatia potrivit careia contractul de privatizare a uzinei va fi semnat cu indienii de la Mahindra&Mahindra. "Nu stiu cine a raspandit aceasta informatie. E doar un zvon. Nu am de unde sa st
Liderul de sindicat al societatii Tractorul Brasov neaga informatia potrivit careia contractul de privatizare a uzinei va fi semnat cu indienii de la Mahindra&Mahindra. "Nu stiu cine a raspandit aceasta informatie. E doar un zvon. Nu am de unde sa stiu daca va fi asa sau altfel. Abia peste doua saptamani, cand va fi prezentata oferta finala imbunatatita vom afla cine va prelua Tractorul", ne-a declarat liderul de sindicat al societatii brasovene. Surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului au lasat sa se inteleaga ca pentru preluarea Tractorului ar fi preferata Mahindra&Mahindra, in conditiile in care societatea MYO-O nu a avut rezultate notabile dupa preluarea uzinei Semanatoarea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.